Tijd besparen.
Vertrouw op onze expertise, behoud je focus.

Met Triton Travel zijn we al meer dan 20 jaar expert in zakenreizen. Een activiteit die onderhevig is aan verandering en groei. Uitdagend? Zeker wel! Flexibiliteit is dan ook één van onze grootste sterktes.

Om die flexibiliteit en constante groei kracht bij te zetten, zijn wij trots lid van de organisatie Business Travel Partners (BTP) .
Zo bieden we ook op gebied van technologie en ondersteuning een echte meerwaarde. 

Hoe dat tot uiting komt? BTP heeft partnerships met vooruitstrevende technologiebedrijven en toegewijde leveranciers, wat resulteert in slimmere en snellere service tools, alsook onderhandelde tarieven wereldwijd. Scherpe prijzen en interessante voordelen, daar willen we jullie mee verwennen. Geniet van een high-level dienstverlening, terwijl jij en je team de focus behouden op jullie kernactiviteit.

Om onze professionele ambities te garanderen, kan je genieten van volgende 5 speerpunten:

ontzorgen tijdens reizen triton travel

01.

Ontzorgen

Ons team maakt je businesstrip graag zo aangenaam mogelijk. Zij garanderen de allerbeste service en redden je bij problemen in binnen- en buitenland. Da's pas zorgeloos reizen.

Van een éénmanszaak tot KMO’s, en internationale groeperingen, wij hebben voor elke organisatiestructuur de beste reisvoorstellen.

hulp

02.

Flexibiliteit

Hebben we al gezegd dat onze reisspecialisten  echte superhelden zijn? 

Hun flexibiliteit en wendbaarheid is ongezien, dat maakt van hen onze grootste kracht. Je ervaart het meteen bij een eerste contact: persoonlijk, doelgericht, en vliegensvlug. Alsof ze jou en je team al jaren kennen.

heldere missie foto

03.

Heldere missie

Naast een zorgzaam reisbureau, willen we met Triton Travel ook de meest comfortabele partner zijn. 

De allerbeste service uit zich volgens ons in het meedenken en gunstige tarieven. Zo maken we een wereld van verschil. Laat je positief verrassen door onze werkwijze en flexibiliteit!

04.

Wereldwijd netwerk

"Triton Travel: trotse partner van GlobalStar"

Als vooraanstaand travel management bedrijf zijn we bij Triton Travel verheugd om deel uit te maken van het GlobalStar-netwerk, een elitegroep van wereldwijde zakenreiskantoren die nauw samenwerken om multinationals, aanwezig in verschillende landen, een hoogstaande dienstverlening te bieden met consolidatie van technologieën en rapporteringen.

Met GlobalStar’s wereldwijd bereik en onze lokale expertise, bieden wij uitzonderlijke standaarden in reisbeheer voor zulke organisaties.

Samen brengen we de wereld binnen handbereik.

duurzaam reizen triton travelclimate neutral group with anthesis

05.

Duurzaam reizen

Een toenemend aantal bedrijven, organisaties en overheden zijn zich bewust van de klimaatgevolgen van hun zakenreizen en zoeken pragmatische oplossingen om hier wat aan te doen.

Door onze samenwerkingsovereenkomst met Climate Neutral Group (CNG), kunnen we de door onze klanten gegenereerde CO2-uitstoot laten compenseren, en vervolgens het gecompenseerde bedrag investeren in gerichte klimaatprojecten die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Vraag ons zeker om meer informatie.

Wil je meer weten over:

  • Financiële en administratieve mogelijkheden voor jouw business
  • Onze handige Online Booking Tool voor de meest flexibele en gunstige reservaties
  • Periodieke reisrapporten die jou een scherp beeld geven van onze beloftes
  • En zo veel meer...