Welkom terug in Afrika

Welkom terug in Afrika

Oct 28, 2021

Reizen

Beste reizigers,

Ongetwijfeld popelt u om het wervelende continent Afrika opnieuw te verkennen. We zetten een aantal bestemmingen die momenteel makkelijk toegankelijk zijn voor u op een rijtje. Laat u verrassen door gekende maar ook minder begane paden. Kies uw bestemming en wij werken een programma volledig op maat naar uw wensen en budget uit. Ook met groepsreizen kunnen wij u verder helpen.

Tanzania & Zanzibar,
een combinatie van prachtige parken en strand

Tanzania is een van de beste bestemmingen om grote aantallen dieren in hun natuurlijke habitat te zien. Het land kenmerkt zich door uitgestrekte parken, een enorme diversiteit aan wild en landschappen met unieke vergezichten, in het noorden beheerst door de Kilimanjaro. Op het exotisch eiland Zanzibar wacht een idyllisch strandverblijf aan parelwitte stranden.

We bieden een ruime keuze aan programma's gaande van safari's tot kindvriendelijke reizen, paardrijdtochten en een heus vogelspotavontuur.

Kenia,
de ideale mix safari-strand

Zoekt u een bestemming die het mooiste van Afrika verenigt? Denk aan Kenia, de perfecte keuze voor een safari en een strandverblijf. Beroemde wildparken, fabuleuze stranden en een vriendelijke bevolking bieden een topbeleving. Wilt u het land op een originele manier ontdekken? Kies dan voor een wandelsafari, een rondreis op maat van de kinderen of een exploratie te paard.

De kustlijn van Mombasa tot de grens met Tanzania is beroemd omwille van zalige zandstranden, kokospalmen, beschutte lagunes, helderblauw water, afgelegen eilanden en mysterieuze Arabische en Swahili-ruïnes. De Indische Oceaan ten top.

Zuid-Afrika,
een fascinerende diversiteit

In Zuid-Afrika komt u in een ongelooflijk veelzijdig land. Naast de gastronomie en lekkere wijnen kan u hier op zoek naar het wild in uitstekende parken en game reserves. Zelfs qua cultuur valt heel wat te ontdekken. Dit alles in combinatie met fantastische zichten, wijngaarden en gezellige dorpen. Bovendien is de infrastructuur van topkwaliteit.

Uw keuze is ruim. Denk aan een selfdrive met een grondige verkenning van Kaapstad, de Tuinroute en Karoo, een gastronomische beleving doorheen Kaapstad, de Kaap en de wijnlanden of waarom niet, een onvergetelijke ervaring me de luxetrein The Pride of Africa

Groepsreis Botswana

Gaat u liever met een klein groepje op ontdekking? Deze ervaring met mobiel tentenkamp zorgt voor een ongekende verbondenheid met de natuur. Dit is het echte Afrika. Een safari die u de Afrikaanse wildernis van dichtbij laat beleven. Boottochten, gamedrives en mokorotochten zorgen voor een mix van land- en wateractiviteiten. U verblijft in luxueuze tenten voorzien van bedden en een eigen badkamer.

Contacteer ons voor het programma, afreisdata en prijs.

Groepsreis Namibië

De landschappen in Namibië lijken oneindig, de natuur onvoorstelbaar mooi. Tijdens deze 19-daagse tonen we u Namibië in al zijn facetten. Van de Himba-stam, het sublieme Etosha Nationaal Park, de woestijn, de immense dieprode duinen met Sossuvlei als hoogtepunt tot de Caprivi-strook en de machtige Victoria-watervallen. U reist met een kleine groep en verblijft in kwalitatieve accommodaties.

Contacteer ons voor het programma, afreisdata en prijs.

INFORMATIE & RESERVATIE

Heeft u vragen, wenst u een voorstel of wilt u reserveren, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag met raad en daad bij.

i.s.m. onze partner Asteria Expeditions

Vertel ons jouw reisplannen.

Zakelijk, privé, of in groep
Je krijgt steeds een hoogst ervaren expert of team toegewezen.