Rechtstreeks van Brussels Airport naar Curaçao

November 21, 2021

Rechtstreeks van Brussels Airport naar Curaçao

Nov 21, 2021

Reizen

Dankzij Air Belgium vlieg je binnenkort rechtstreeks van Brussels Airport naar Curaçao. Vanaf 15 december start de Belgische luchtvaartmaatschappij met een directe verbinding naar het Caribische eiland. De lijn wordt opgestart met een gloednieuwe Airbus A330-900neo. Deze behoren tot de beste van de klas op het gebied van duurzaamheid, zuinig verbruik en comfort.

Eiland van duizend kleuren

Curaçao is een echt pareltje om te ontdekken. Dit eiland in de Nederlandse Antillen, dicht bij Zuid-Amerika, geniet het hele jaar door van een gunstig klimaat. Je komt helemaal ontspannen en betoverd terug uit deze regio van het Caribisch gebied.

Exotische stranden

Met meer dan 35 stranden biedt Curaçao je enkele unieke afspraakjes met een waar stukje paradijs. Ontdek de prachtige baaien van het eiland en leef op het ritme van de zee. Als je niet stil kan blijven zitten, vind je wat je zoekt op de meer levendige stranden, waar bars en restaurants worden gecombineerd met sportieve en ontspannende activiteiten.

Het historische Willemstad

Op het eerste gezicht lijkt Willemstad op een replica van Amsterdam maar dan in een tropische versie: een gracht omgeven door gebouwen met felgekleurde gevels, geplaveide steegjes en grote openlucht markten die het tot een unieke omgeving maken in de Antillen. Een ander typisch kenmerk van de hoofdstad is de aanwezigheid van talrijke bruggen - met name de iconische drijvende Koningin Emma-brug die de districten Punda en Otrobanda met elkaar verbindt. Als je het stadscentrum verlaat, kan je oude huizen uit de 18e en 19e eeuw en hun plantages ontdekken...

Uitzonderlijke natuur

In het noorden kan je het grootste natuurgebied van Curaçao bezoeken, het Christoffelpark. Deze wilde omgeving, ver weg van de hoofdstad, herbergt zeldzame tropische dierensoorten en planten. Ook te ontdekken: het Shete Boka-park dat tien kilometer langs de kust loopt en indrukwekkende baaien met maan- en atypische landschappen telt. WestPunt is het meest westelijke punt van het eiland. Daar vind je een charmant stadje met dezelfde naam en adembenemende stranden.

Kortom, waar wacht je nog op? Neem contact op met Niki voor een reisvoorstel dat voldoet aan jouw wensen en budget.

Vertel ons jouw reisplannen.

Zakelijk, privé, of in groep
Je krijgt steeds een hoogst ervaren expert of team toegewezen.