Op shortski naar Lapland

November 20, 2021

Op shortski naar Lapland

Nov 20, 2021

Reizen

Het is beslist eens wat anders dan een klassieke wintervakantie naar het Alpengebied. In samenwerking met touroperator Asteria Expeditions, stellen we graag een bijzondere shortski aan je voor. De magie van Winters Lapland is een ervaring die je eenmaal in je leven moet meegemaakt hebben.

Maximaal skiplezier

Dankzij de rechtstreekse vluchten en gunstige vluchturen kan je er een maximale tijd op de latten staan. Vergeet de lange busritten want met een vluchtduur van slechts 3u15 sta je op dag 1 reeds tegen de middag op de pistes. De skiheuvel van Levi biedt voldoende mogelijkheden voor 3 volle dagen plezier voor zowel de skiër als snowboarder, voor de beginnende als de ervaren skiër.

Boeiende activiteiten

In het gezellige skidorpje van Levi vind je voldoende mogelijkheden om 's avonds heerlijk te tafelen of om de après-ski te beleven. Indien gewenst kan je ook aan typische Laplandexcursies deelnemen zoals een sneeuwscootersafari, ijsvissen of een sledetocht met husky's.

Interessante tarieven

Dit shortski-arrangement is reeds mogelijk vanaf € 595 per persoon, inclusief vluchten, transfers en verblijf. Bovendien regelen we gratis vervoer van je skimateriaal, indien aangevraagd bij je reservatie en door ons bevestigd.

Op een aantal geselecteerde programma’s en afreisdata kunnen we interessante kortingen aanbieden.

Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Vertel ons jouw reisplannen.

Zakelijk, privé, of in groep
Je krijgt steeds een hoogst ervaren expert of team toegewezen.