Nieuws van onze autoverhuurbroker, Sunny Cars

Dec 17, 2021

Reizen

Wij regelen de autohuur van A tot Z. Jij kunt optimaal genieten van je vakantie.

Met een huurauto van Sunny Cars rijd je pas echt zorgeloos tijdens je vakantie. Verborgen kosten houden wij niet van, daarom is de prijs supertransparant en is werkelijk alles inbegrepen. Zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent en is er bij het ophalen van de huurauto geen gedoe over extra toeslagen of verzekeringen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

We willen graag een gratis extraatje én een nieuwe service met je delen!

1. Gratis Flexservice

Voor komende zomer verwachten we dat de vraag naar huurauto’s groot is en de capaciteit beperkt. Hoe eerder je boekt, des te meer beschikbaarheid er is tegen een aantrekkelijk tarief. Als je bij ons boekt vóór 31/03/22 krijg je de Flexservice gratis: met deze service kan je tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren zonder kosten. Zo ben je zeker van je huurauto maar kun je nog alle kanten op met je reservering.


2. Smartphone Pick-up Service

Je kan je huurwagen voortaan volledig via je smartphone ophalen, zonder bezoek aan de verhuurbalie ter plaatse. Via deze service onderteken je het huurcontract via je smartphone én met diezelfde smartphone kan je je huurwagen ontgrendelen. Zo kan je snel naar je vakantieadres rijden, zonder vervelende en tijdrovende formaliteiten aan de balie van de verhuurfirma.

Vragen? Contacteer ons!

Vertel ons jouw reisplannen.

Zakelijk, privé, of in groep
Je krijgt steeds een hoogst ervaren expert of team toegewezen.