De beste airport lounges ter wereld (deel 1)

November 15, 2021

De beste airport lounges ter wereld (deel 1)

Nov 15, 2021

Vliegen

In deze reeks belichten we de beste airport lounges ter wereld. Onze selectie is gebaseerd op de officiële scores van het gerenommeerde Skytrax, een autoriteit op het gebied van het beoordelen van luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en lounges. We starten ons overzicht in Europa.

Air France La Première Lounge

De eerste airport lounge die we graag aan je voorstellen is Air France La Première Lounge op de luchthaven van Parijs Charles De Gaulle.

Deze bijzondere lounge is gecertificeerd met 5-sterren (de maximum score) omwille van de hoge standaard op gebied van faciliteiten en de service van het personeel.

Skytrax oordeelt als volgt:

"Deze lounge biedt faciliteiten van hoge kwaliteit en een zeer rustige sfeer binnenin Paris CDG Terminal 2. Er hangt een exclusieve ambiance, en de in-lounge diner ervaring is werkelijk uitstekend met fijne a la carte mogelijkheden. Voor klanten van La Première is er een gratis spa-service beschikbaar. De service van het personeel is uitstekend en gooit hoge ogen met een prima ontvangst en gastvrijheid".

Verrukkelijke keuken

In La première kan je terecht voor een smakelijke snack, een volledige maaltijd of cocktail. Er is keuze uit de uitgebreide wijnkaart en de door chef Alain Ducasse geselecteerde menu's. Daarbij is het genieten van een verfijnde diner ervaring met elegante bediening aan tafel. Voor het begin van elke service wordt de eetzaal gereinigd en gedesinfecteerd.

Werk en ontspanning

In de onafhankelijke en persoonlijke ruimtes van de lounge La Première is alles mogelijk: bladeren door een kunstboek, kranten en tijdschriften lezen, ontspannen, het nieuws bekijken in HD. Voor wie in alle rust wil werken is er een volledig uitgeruste persoonlijke ruimte beschikbaar, gericht op volledige privacy.

Digitale pers app

Met de Air France Play app voor tablets kan je je favoriete kranten en tijdschriften zonder extra kosten downloaden vanaf 24 uur voor de vlucht tot aan de vertrektijd.

Meer info over deze lounge kan je hier terugvinden.

Vertel ons jouw reisplannen.

Zakelijk, privé, of in groep
Je krijgt steeds een hoogst ervaren expert of team toegewezen.